Seg städ dag

I dag städade jag på mammas jobb i 4½ timme. Det var helt okej, men jag stressade mig igenom det hela, varför vet jag inte, men det hade varit smartare av mig att ta det lungt i stället så att jag hade fått längre arbetstid och därmed tjänat mer pengar. På torsdag ska jag eventuellt hjälpa till att städa en av brukarna på mammas jobbs stuga. Iaf, sen när jag var färdig givk jag till Apoteket för att hämta ut p-pillrenra och smärtstille tabletterna som gyn hade skrivit ut åt mig, men jag gick tomhänt därifrån eftersom jag inte hade leg eller pass med mig vilket man behöver när man ska hämta ut receptbelagd medicin som där receptet skickats över Internet. Jag gick iaf hem och letade rätt på mitt pass som till min besvikelse inte är giltigt längre, men förhoppningsvis så märker inte apotekarien det :D Jag värmde nudlar till lunch och nu är jag uttråkad. Borde skriva rent mina biologi anteckningar men lat som man e så är det inte prioritering nummer ett.
blinking heart2 CIAO! SUNNY.

Lite frågor...

Äger du ett busskort: Ja men inte pluskort.
Vad åt du till frukost:
En rostad macka + o´boy.
Har du haft sex idag:
Nej, tyvärr.
Nästa mål i ditt liv:
Flytta till Island.
Hur svarar du i mobilen:
Hallå, det är Sunny.
Antal timmar sömn inatt:
6½ timma.
Sov du ensam: Yes.
Din hobby: Surfa runt på Internet, Nintendo DS.
Vad är det för veckodag?: Måndag.
Vad åt du senast: Nudlar.
Vem fick du sms av senast: 222 att jag hade ett missat samtal.
Vem ringde dig senast: Pappa.
Festar du mycket: har ett festfyllt förflutet, men blir inte bjuden på fester längre.
Sprit, cider, vin eller öl: Sprit.
Brukar du bli för full:
Nej, det värsta som hänt är vredesutbrott och minnesförlust.
Godaste ölen du druckit: Hatar öl, men Mariestads e den "godaste" jag smakat.
Vilka hårfärger har du haft: Olika nyanser av blont.
Vad läser du för bok/Böcker just nu: Harry Potter och halvblodsprinsen.
Skostorlek: 39-40.
Hårfärg: Blond, med brunt "underhår" och tre olika utväxter. HEMSKT!
Är du kär i någon:
Faktiskt inte.
Vad gör du om ett år: Om ett år exakt från nu så stressar jag nog över 12 års arbetet!
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja.
Dricker du: Ja, en massa vatten! Så gott!
Vilken parfym använder du: För tillfället Ralph by Ralph Lauren.
Vilka skor använder du: Ett par stadiga vinterskor med kilklack från Din Sko.
Dagens klädsel: Mjukisbrallor, långkallingar, långt blått linne och grön tröja med leopard tryck.
Favorit tidning: i-D, Nylon och Tara :D
Har du skilda föräldrar, om, hos vem bor du: Ja, bor hos mamma.
Favorit film: Little miss Sunshine, Zoolander, Anchorman, Elf och många fler.
När var du sjuk senast: För ca tre veckor sen.
Har du husdjur: 2 katter.
Sportar du: Nej, men ska börja simma en gång i veckan, funderar även på att börja gymma.
Favorit mat: Taccos, en klassiker, KFC, kebab, pommes m.fl.
Favorit sysselsättning: Surfa, Nintendo DS, bio, umgås och skolan faktiskt.
Har du hittat någon ny vänskap: Nej, inte nyligen.
Har du en nära relation till någon: Nej.
Vad vill du jobba med: Som apotekarie, flygvärdinna eller matvaru affär.
Brukar du läsa horoskop: Ja.

Britney har rakat av sig håret!!


brit shaving

Omg, läste just på nån blogg att Britney hade rakat håret och jag tänkte "Bullshit!" men när jag kollade in
den här sidan så såg jag att det faktiskt var sant. Där finns bilder på när Britney själv rakar av sig sitt hår.
Britney hade på natten till lördag låtit öppna en frisör salong för att raka av sig håret, ägaren av affären ville inte raka hennes hår och bad henne tänka över det hela, men då rakade Britney av sig håret själv. Efteråt gick hon till en tatuerar salong och skaffade en ny tatuering. Hela händelsen dokumenterades av ett 20-tal fotografer och när Britney fick frågan om varför hon hade gjort det här så sa hon "Because of you" till paparazzin som frågade. Antagligen är det här nåt sorts uppror mot mediabevakningen av henne.
Personligen så är jag chokad och jag tror inte Britney trivs i rampljuset just nu. Det känns som att folk borde lämna henne ifred nu efter alla skandler, men jag vet att hon inte kommer lämnas ifred eftersom folk som jag gärna frossar i paparazzi bilder och skvaller, men pga. av det här har jag fått tänka till.
Här finns en till film på Britney, inne hos tatueraren.

britney bald


Hemma igen

I dag stannade jag hemma igen (va hemma i går också), men jag berätta för mamma hur det är i skolan och det känndes bra. Men just nu är jag så hungrig att jag inte kan tänka på annat än majskolven som ligger och kokas i köket. I ett försök att va nyttig valde jag en majkolv framför ännu en Billy's Pizza som jag levt på dom senaste veckorna, och det lär bli Billy's i kväll igen eftersom mamma ska på möten hela kvällen så vi kommer förmodligen få fixa maten själva. Jäjä, nu ska jag deppa lite och publicera en bild på fåglarna utanför mitt fönster.
blinking heart2 CIAO!

fåglar

Födelsedag

I dag fyller min lillbror 16 år, han är minnsan inte liten längre! det blir taccos i kväll och H kanske kommer förbi. Då kan hon och jag gå tillsammans till C, det vill säga om det blir nån filkväll. Han blev nöjd med presenterna iaf. Men jag e fortfarande trött efter att ha behövt gå upp en halvtimme tidigare så att min andra lillebror kunde va med och öppna presenterna innan han var tvungen att gå, han skulle nämligen åka skidor i dag på friluftsdagen. Badminton var förresten jätte kul! Jag skulle kunna tänka mig att spela det nån gång i veckan med en kompis eller mamma.
 Nu ska jag diska och plocka undan lite innan mamma kommer.
blinking heart2 CIAO! /SUNNY.

castles


Friluftsdag

I dag är det friluftsdag och i år fanns det ovanligt få alternativ att välja mellan så för mig blev det badminton. Ska gå till bussen om 20 minuter, men har redan övervägt att va hemma, men om jag spelar badminton i dag så kan jag va hemma när vi åker långfärdsskidor på onsdag, har jag bestämt. Visst, skidor är kul på sportlovet i en backe i typ Åre eller nåt, men jag har absolut inga goda minnen från klassresan i 8:an när vi åkte långfärdsskidor så jag har ingen lust att åka skidor igen och bli påmind om att jag är alltid ensam och sist.
black blinking heart CIAO! /SUNNY.

badminton


Gynekologen

I morn ska jag till gynekologen för första gången... Jag vet inte ännu om jag kommer att bli undersökt i stolen eftersom dom sa på telefonen att det inte behövdes, men om jag ska ta prover för att se om jag har bakterier som gör att jag får sån mensvärk som jag får, så måste jag ju lägga mig i den ökända stolen. Jag har varit ganska lugn över det här och tänkt att det är ju egentligen samma som när jag gick till zonterapeupten och hon undersökte mina fötter (det var hon som tipsade mig om att gå till en gynekolog), men tanken att det är en äldre man (vilket det är) som kommer undersöka mig gör mig lite skrämd men jag ska försöka tänka att det är hans jobb, han gör det här varje dag, men tankar om att han är en pervers gubbe går inte att hindra. Jag surfade runt lite förut för att hitta lite info om vad som görs under en sån undersökning, och det skrämde upp mig ordentligt! "Sist känner man på livmodern, äggstockarna och äggledarna. Barnmorskan känner med två fingrar inuti slidan och med andra handen håller hon emot på magen så att det går att känna ordentligt."  (info taget från Glöd, jätte bra att läsa om man är nybörjare hos gynekologen). Det låter inte som det allra mysigaste! Men nu har jag lugnat ner mig, och jag tänte ta ett bad, men nu ringde pappa och sa att han kommer förbi med V för Vendetta, så jag duschar väl i kväll i stället.
blinking heart2 CIAO! /SUNNY.

banner hearts


Love is in the air

I dag ska man njuta av kärlek och vänskap. Jag fick kärleksulla sms från mina närmaste vänner och alla par på skolan kysstes och bytte chokladhjärtan och rosor. Men alla hjärtans dag firandet var lite mesigare i år, inga hgeléhjärtan från lärarna och nästan ingen pratade om det över huvud taget. Och här sitter jag och käkar en Billy's pizza. Romantiskt.

hearters
black heart

The worst of the worst

Ännu en liten lista:

Vad föredrar du bland det värsta?

Blek
eller bränd hy?
Börja tidigt eller sluta sent?
Torrt eller fuktigt väder?
Slask eller storm?
Spenat eller Palsternacka?
Smuts eller damm?
Ihopväxta eller söndernoppade ögonbryn?
För låg byxa eller för kort tröja?
Gummistövlar eller moonboots?
Torrt eller fett hår?
Skola eller  jobb?
Närsynt eller Långsynt?
Brutet ben eller arm?
Feber eller hosta?
Besviken eller arg?
Snarkningar eller höga andetag?
Heavymetal eller dansband?
Skavsår eller brännsår?
Dålig andedräkt
eller svettfläckar?
Utan Internet eller utan Tv?

(Snott från
Veronica)

Depp, depp, Johnny Depp

I dag var jag i skolan och jag försökte hålla humöret uppe men det var jobbigt med en massa ändringar i schemat och h--ans närvaro drog mig bara ännu längre ner. Det var kul att träffa C iaf och få prata. Jag sa i går att jag skulle visa att jag inte bryr mig om dom och jag tror jag gjord det rätt bra, men det är fortfarande lika jobbigt när ingen pratar med mig, inte äns tittar på mig, på en hel dag som man brukade prata med och nu så skräms jag av tanken att prata med nån annan utan C. Tanken att jag inte är rolig/intressant nog finns alltid där och det är svårt att ta initiativ att prata med nån när jag vet att min åsikt inte värderas eller är lika viktig som nån av dom andras åsikter. Vad jag menar är att jag inte blir lyssnad på.

normal ppl scare me    im so alone    tired of being

Fågeltryck

blinking heart ¡Hola!
Desperat har har jag letat och letat efter tröjor med fågeltryck men utan resultat. Men när jag gick igenom Internet handeln så fanns det en hel del att erbjuda, fast med aningen för höga priser. Här är några exempel från Urban Outfitters, Asos och Fullbleed.

    


Bilder från asos.com, urbanoutfitters.com och dobi.nu/fullbleed.



Ensam hemma

Kanske inte det bästa att skolka så här på första dagen av skola efter 2 veckor, men ser jag en chans så tar jag den. Jag hatar att det har blivit så här. Det har gått tillbax till att jag är den snälla tysta flickan som sitter ensam med C. Allting hade blivit så mycket bättre, jag var, och är, inte lika blyg längre och jag hde många nya vänner och även fast många av dom slutade i nian så tyckte jag att det inte gjorde nåt för jag trodde att dom som var kvar var mina vänner, men tydligen inte. Jag bryr mig inte längre, vill hon inte va med mig så vill jag absolut inte va med henne, men det jobbiga är att hon påverkar alla andra. Om jag sätter mig för och snacka med dom så pratar hon över mig eller visar nåt för dom sitter brevid, så att jag inte kan se. Eller så blir det "kom tjejer, vi går" och eftersom jag inte tillhör "tjejer" så betyder det att jag ska sitta ensam kvar.

thisishowumakemefeel

Jag hatar sån här utfrysning men jag vill inte konfrontera henne för hon älskar att bli kallad bitch och bete sig som en och om jag säger att jag inte gillar hur hon är mot mig så kommer hon att vara stolt över det. Trust me, jag känner henne. Vi är 17 år men dom har blivit fjortisar nu när dom gamla fjortisarna har slutat. Visst är det bra att dom vågar ta plats och säga sin åsikt, det är allas rätt, men dom har ingen rätt att behandla mig så som dom gör. Men jag har ju iaf C, så jag är aldrig ensam, men jag vill inte behöva va rädd för att hon är sjuk, för om hon är sjuk har jag ingen att va med och att vara ensam i skolan är det hemskaste som finns, det sitter kvar sen barndommen. Jag vågar inte prata med nån ny längre för jag e rädd att jag inte är rolig eller intressant nog för den och att den inte kommer tycka om mig, vilket man märker lätt. Men jag kämpar emot på mitt sätt, jag vågar uttrycka mig själv i min klädstil och jag är stark på ett sätt som inte dom är eftersom jag är självständig och inte måste ha en kompis med mig överallt. Jag ska försöka mig på kognitiv terapi som betyder att jag ska göra det jag inte vågar göra, svara och diskutera under en lektion och prata med dom jag inte pratat med förut. Men jag börjar med babysteg.

tired of being    dare to be    im so alone


Night at the museum

Såg Night at the museum i helgen med pappa och brorsorna. Jag såg fram emot att se den eftersom den verkade bra, och det var den också. Det var ingen höjdare och den var något förutsägbar, den var inte så rolig att man storkna och det kändes konstigt att se Ben Stiller spela en normal person... Men annars var den faktiskt okej och jag skulle kunna se den igen.

blinking heart2blinking heart2blinking heart2black blinking heartblack blinking heart - Tre hjärtan av fem möjliga.

Watershine Elixir

Jag kan ärligt talat säga att jag påverkats av Maybellines reklam för deras nya lipgloss Watershine Elixir. Jag brukar fnysa åt reklamer för smink som oftast är väldigt cheesy och dåliga, och det var ingen skillnad på den här reklamen, men jag blev ändå riktigt sugen på att köpa läppglanset. Jag har kollat runt på Internet och den har fått både ris och ros på olika sidor så jag har beslutat mig för att köpa ett eget exemplar. Jag är sugen på färgerna "530 Lunar Magic", "550 Vibrant Fuchsia" och "530 Vibrant Violet". Starka färger på läppglans brukar aldrig hålla så värst bra, men det struntar jag i! Och snål som jag är så tycker jag 100 spänn är lite för dyrt, men då hoppas jag att det är värt det!
Är det nån som har nån erfarenhet av det här läppglanset? Kommentera isf.

marilyn make-up
Lipgloss is a girls best friend!


Inte en blund

Min lillevror hade filmkväll i går, två tjejer och två killar från hans klass kom dit och dom skulle sova över. Mamma var i Stockholm på nån fest och jag bestämde mig för att va hemma så för att kunna hålla ett öga på dom, vilket jag ångrade när jag inte hade nåt att göra men jag fick en trevlig kväll till slut och kollade på bloopers från Friends och The Office på YouTube. Gick sen och la mig vid 0:00 och tyckte det var konstigt att jag orkade va vaken så sent eftersom jag vanligtvis har slocknat innan tolv slaget. Men tror du att jag kunde somna? Neeeeeeej det kunde jag inte coh jag var så j--la sur hela natten! Dom skrattade och hade kul i vardagsrummet hela natten och jag var så arg på dom att jag inte ville säga till för jag var rädd att jag skulle få ett utbrott på dom och slå ihjäl dom (se bilden nedan hehe...). Men tillsut kom jag på den brilljanta idén att jag kunde stänga dörren till mitt eget rum, då var klockan 5 och mamma hade just kommit hem. Jag somnade tillslut nån gång innan 6 och vaknade vid 11 och gick upp för jag skulle övningsköra, men det ställde jag in.
Men nu måste jag gå och lägga mig och få mig en rejäl sömn för imorn börjar skolan igen efter 2 veckor. Det känns som att mina fingrar domnar här på tangent bordet så det e nog dags att gå och lägga sig.

gun

Otålig kärlek

Något jag stör mig otroligt på är när två personer i ett TV program älskar/vill ha varandra men som aldrig blir ihop utan bara drar ut på det hela och gör livet surt för sig själva! Som LOST t.ex. Jag kan inte kolla på LOST längre för jag blir så irriterad över att Jack och Kate aldrig blir ihop. Sen är jag en sån som gillar att känna mig smart när man kommer på vad som kommer hända innan resten av familjen, och även dom i TV rutan har fattat nåt, men tyvärr så får man inga sånna ledtrådar i LOST så jag pallar inte att se på det längre. Sen är det ju Dr McDreamy och Meredith i Grey´s Anatomy. Alla vet att ni älskar varann så bli ihop då!! Ännu ett par som aldrig får varann är ju Marissa och Ryan i O.C. vilket drar ner hela serien, enligt mig.

Men jag kan hålla med om att det kanske inte vore lika kul att kolla på Grey's eller O.C. om det inte fanns nåt kärleks drama men eftersom jag nu inte vet till 100% hur det skulle så ut så tänker jag fortsätta klaga!

blinking heart2 CIAO!!

crashing love

Anna Nicole Smith

Jag blev väldigt chockad när jag mamma berättade för mig i morse att Ann Nicole Smith hade dött. Av nån anledning så var det som att hon berättade att nån vi kände hade dött, även fast jag aldrig äns hört Anna Nicoles röst. Det är bara så tragiskt tycker jag, fast ändå nastan för det bästa för jag kan inte tänka mig att hon var lycklig. Hennes son dog ju för inte så länge sen, hon har suttit i domstol och kämpat för att få pengarna hon ärvde från sin 89-årge man och att hon uppträder stupfull på amerikansk TV är inget bar tecken. Jag tycker synd om hennes nyfödda dotter men det hade nog inte varit lätt att växa upp med Anna Nicole som mamma. Det har ju varit bråk om vem som e pappan till barnet. Hennes advokat Howard J. Stern har gått ut med att han är pappan, men en fotograf vid namn Larry Birkhead påstår att han är pappan och jag hoppas verkligen inte att det blir ännu mer bråk om flickan nu när hon ärver sin mammas miljoner.

annanicolesmith

Jag hoppas Anna Nicole äntligen kan få vila i frid och jag önskar hennes
dotter en lugn och problemfri uppväxt.




Vinter katten

Äntligen är praoen slut! Var hemma ons, torsd pga förkylning och jag blev såå sur när jag blev sjuk på riktigt efter att ha låtsas vara sjuk för att slippa praoen! Så nu knaprar jag iaf på min efterlängtade choklad som jag trånat efter i två dagar men inte kunnat köpa eftersom jag är förkyld och hälst inte går ut, plus att jag har haft sån hemsk mensvärk! Jag köpte också mitt nya nya favorit godis Vinter Katten från Fazer. Salta Katten finns nu också på påse men dom har jag inte smakat än. Jag ska berätta om mitt hemska kebabpizze öde nån dag, men jag har inte riktigt kommit över den än...
blinking heart2CIAO! /SUNNY.

pony    pony    pony

Jag ser det snöar, jag ser det snöar

drawn heartNu ser jag små snöflingor som faller ner från himlen och följer vindens spiral formade takt. Tänk så poetisk man kan bli. Nästan patetisk. I dag gick jag iaf till dagiset, det gick lite lättare än förut, kanske för att jag känner mig lite mer hemmastad nu. Av nån anledning så känner jag mig lite deppig just nu, kanske för att jag inte fått nåt o äta på ett tag, blev aldrig mätt vid lunch.
Nu faller snöflingorna bara alldeles rakt ner. Det är fint när dom fastnar i ett spindelnät, och rätt åt spindelj--larna! Jag kommer inte på så mycket att skriva. Skulle kunna berätta om helgen, men den var inte så händelserik. Jag tog ner julpyntet iaf, men jag har fotrfarande inte börjat jobba med musikhistorian, fast det skulle jag inte ha skrivit för jag skulle ju faktiskt kunna börja jobba med det nu, men det har jag ingen lust med! Jag längtar nåt så otroligt till Island! Och jag kan inte bestämma mig för om jag ska dit i sommar och jobba, eller nästa. Det får nog bli nästa, då kan jag åka med
Nordjobb. Men då är det i så fall dags att börja leta sommarjobb här i Sverige. Jag skulle kunna städa, jobba i trädgård eller affär, men jag måste bara lyfta rumpan ur stolen och göra nåt i stället för att bara tänka och prata om det. För det första måste jag hitta mitt CV, sen kan jag börja skriva nån sorts ansökan och så är det bara att skicka in det.
Jag fortsatte läsa Harry Potter och halvblodsprinsen i helgen, efter att den legat orörd i några veckor. Jag har jätte svårt för att bara sätta mig ner och läsa, men Harry Potter böckerna har jag alltid haft tid för! Och nu tror jag faktiskt att jag ska ta och läsa vidare, men först ska jag plocka fram lite nötter och russin för att få lite energi i min trötta kropp!
CIAO! //SUNNY.

bubblegum

Kebabpizza!

Just nu sitter jag och käkar på ett äpple men det ända jag kan tänka på e den stora härliga kebabpizzan jag ska beställa om 10 minuter! Jag har gått och tänkt på den ända sen i tisdags när alla fröknar åt kebab pizza och jag lovad mig själv att om jag klarade mig igenom veckan skulle jag få en pizza i belöning! Nu har jag i och för sig inte "klarat" mig genom veckan eftersom jag var hemma i år och i dag, MEN JAG FÖRTJÄNAR DEN ÄNDÅ! Nu börjar magen knyta sig av hunger! Måste... beställa... nu!
Hehe, kolla in den här sidan: http://alltomkebab.se/contribute

black heart           black heart           black heart           black heart           black heart            black heart            black heart            black heart

Gästbok!



Elle Galan 2006

Jag tänkte skriva ner mina tankar om Elle galan eftersom alla andra bloggare oxå har gjort det (måste följa strömmen ibland ;-) och dom flesta tyckte jag för mycket ros än ris!
Jag tyckte att tjejen som var programledare var riktigt dålig, tur att Pontus fanns där. Hälften av catwalk tjejerna var vingliga nybörjare som såg jätte nervösa ut vilket jag störde mig otroligt på. Och att Christer Fuglesang över huvud taget var med i det här sammanhanget tyckte jag var riktigt pinsamt. Och, som Alexandra Pascalidou skrev, så borde Dita von Teese ha vunnit för bästa avklädare, lite komiskt att jämställdhetsministern var där när Dita strippade för hela svenska folket. Men dom flesta av mina favoriter vann rätt priser och Marit Bergman och Dita von Teese var lika vackra som alltid.
Nu ska jag käka nåt, e vrål hungrig!
blinking heart2 Over and out!

The Departed

Var på bio i går med pappa och min lillebror, vi såg The Departed. Jag ville inte se den förra gångan vi gick på bio, så då såg vi Little miss Sunshine, som var riktigt bra! Både Little miss Sunshine och The Departed har blivit Oscar-nominerade i kategorin Bästa Film, personligen hejjar jag på Little miss Sunshine.
Departed var lite bättre än förväntat; när jag såg reklamen för filmen och såg inte meningen i att se den när filmen handlade om en mullvad i FBI och en mullvad i maffian och man visste vilka dom var och man visste att hela filmen skulle gå ut på att dom skulle försöka komma på vilka mullvaderna var. Men ändå så lyckades den vara spännande, fast jobbigt lång och på slutet ville jag bara att allt skulle få en lösning så jag kunde gå hem. Det positiva med filmen var att jag insåg att hur snygg Leonardo di Caprio är. Jag har konstaterat att han är mycket snyggare på film än på bild.

blinking heart2blinking heart2black blinking heartblack blinking heartblack blinking heart - Två hjärtan, av fem möjliga.

Eller vad tycker du? Kommentera eller skriv i min gästbok!

Skolkar igen...

blinking heart Góðan daginn!
I dag "skolkar" jag från praoen igen. Jag vet inte om man kan kalla det skolka när jag ringer in och säger att jag en sjuk, men grejjen e ju att jag inte är sjuk, så då heter det väl också skolka. Jag har skaffat en gästbok som alla måste skriva i! Du kan skriva vad du vill; en kommentar, en länk, ett citat, tankar, förolämpningar eller varför inte en dikt? Länken dit är:
http://www3.olzzon.com/g/g.php?a=s&i=g30-01173-95
blinking heart2 CIAO! //SUNNY.

fin depp


Svampbob Fyrkant

Såg just färdigt Svampbob filmen *äntligen*
Helt genialisk och så j--la bra och världens bästa humor!
blinking heart2blinking heart2blinking heart2blinking heart2blinking heart2 - Fem hjärtan av fem möjliga!!
blinking heart2 CIAO!

patrik och svampbob


Anorexia Nervosa

blinking heart Good afternoon!
Det blev ingen Svampbob! Jag skulle fixa lite grejjer först och så snubblade jag in på en sida med tjejer som hade anorexia där dom bloggade om vad dom ätit varje dag och postade varje dag ett 20 tal bilder på Mary-Kate, Nicole Richie och Kate Moss. Själv älskar jag Mary-Kate och Ashleys stil och kan tillåta mig att frossa i bilder på dom, men jag blir upprörd när unga tjejer ser upp till dom pga deras smalhet. Det är ju i och för sig inte MK och Ash fel, men vems är det då? Man kan skylla på paparazis som tar alla bilder eller på tidningarna som publicerar bilder men den röda tråden slutar ändå alltid hos oss. Det är ju vi som vill ha bilderna.
Men jag ska inte slösa mer tid nu. Min lillebror kom just hem och han kommer kräva datorn av mig så jag kommer inte kunna kolla på Svampbob nu heller! Men det finns en dag imorn, och imorn ska jag till praoen, jag slutar ju ändå 12:00. Annars kan jag se filmen ikväll eller nåt.
Just det, jag måste städa toaletten. Och duscha.
blinking heart2  CIAO! //SUNNA.

ash&mk    nicole    kate


Movie-afternoon

Det blev ingen Hem till gården, såg i stället på nån special om världens vackraste Scarlett Johanson där dom berättade om alla filmer hon gjort. Då fick jag veta att hon gjorde rösten till en av "huvudrollerna" Spongebob Squarepants: the movie, som jag laddade ner igår, och då berättade hon att hon älskar Svampbob, precis som jag! Därför ska jag nu se på Svampbob filmen. Jag började förresten ladda ner Anchorman imorse och nu är den nedladdad! Will Ferrell är bääst! (han är gift med en svenska och en en son som heter Magnus :) Jag längtar såå efter hans ny film Blades of Glory där han spelar mot Jon Heder aka Napoleon Dynamite! XD (hatar uttrycket "X D" med den smilein beskriver mitt ansiktsuttryck när jag tänker på dom två tillsammans) Filmen handlar om att dom är rivaliserande proffs skridskoåkare som måste börja jobba ihop, tanken på dom båda i trikåer e riktigt skratt retande! Kolla in trailern!
Jag får bara inte glömma att mamma förväntar sig att toaletten ska vara färdig skrubbad när hon kommer, och att jag har ett musikhistorie häfte att skriva!
blinking heart2  CIAO! //SUNNY.

färgglatt


Hem till gården

I dag skolkar jag från praoen. Svagt, jag vet, men det e ju bara såå tråkigt! 4 timmar ska gå fort, inte kännas som en evighet... bra ursäkt. Anyways. Jag kokar makaroner som e klar om några minuter och då e det baraatt hoppa upp i soffan och uppdatera sig på intrigerna i Hem till gården!
blinking heart2 CIAO! //SUNNY.

jumping snowman

Kul test

Jag älskar sånna här grejjer hehe :P

Kontakten med min kvinnliga sida:

[ ] köpt en hårfön
[x] sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut
[x] följt med som smakråd vid en shoppingrunda
[x] pratat känslor...nykter
[x] skrattat under en romantisk komedi
[x] berömt en person av manligt kön för sitt utseende
[ ] ringt upp en person utan konkret syfte
[x] funderat på namn åt mina barn
[ ] insett storheten hos barbra streisand
[x] lyssnat på en skiva främst för att personerna i bandet är snygga
[ ] druckit cosmopolitan
[x] sett ett avsnitt av "sex and the city"
[ ] sett två avsnitt av "sex and the city"
[x] känt mig sugen på en kopp te
[x] känt glädje över att få blommor i present
[ ] gjort någonting romantiskt på eget initiativ
[x] blivit arg utan anledning
[ ] gråtit efter 9 fyllda år
[x] brytt mig om hm:s val av modell
[x] insett storheten i linda skugges krönikor
[x] kramat en kille
[x] dansat

Kvinnliga: 15/22



Kontakten med min manliga sida:
[ ] ljugit om hur mycket jag har druckit
[x] ätit en blodig stek
[ ] läst en biltidning
[x] framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap
[x] styrketränat
[x] fortsatt prata med en tjej även efter det att hon visat sig vara tråkig, enbart på grund av att hon var snygg
[x] sagt att något, som var på gränsen att få mig att gråta som ett spädbarn, inte alls gjorde ont
[ ] tillbringat en hel dag, enbart betraktandes sport på tv
[ ] lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det
[ ] läst en bok av jan guillou
[x] läst ett nummer av slitz
[x] dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad
[ ] känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza
[ ] gått på en ulf lundell-konsert
[ ] använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person
[x] diskuterat bröst
[ ] gjort lumpen
[x] känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning
[x] känt mig häftig över att åka jättefort i en bil
[ ] enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar
[x] lagat någonting på egen hand
[ ] skrikit "kom igen nu gubbar" på fotbollsplan
[ ] tävlat i att dricka öl
[ ] påpekat hur otroligt bögiga westlife eller annat valfritt pojkband ser ut

Manliga: 11/24