Grey's Anatomy

Omg Grey's Anatomy var sååå spännande igår! Och Betty då! Åh, säsongsavslutning :(
Men det är en del kvar av Grey's i alla fall!
blinking heart2 CIAO!

grey's

Julpynt

Jag har inte ta´tt ner julpyntet än :D Ljusslingorna får va kvar tills det inte är mörkt längre, men alla små tomtar som gömmer sig här och var i mitt rum måste jag packa ner. jag e så j--la sur att det började snöa nu för en vecka sen! Massor med snö, och jag älskar snö, men den skulla ha kommiet vid julen!! Jag hade för första gången i mitt liv världens julkänsla och jag pyntade mitt rum jätte fint och drömde om julen och snön varje dag, men så kom det ingen j--la snö! Sncka om att jag blev deppig. Men jag blev iaf glad när snön kom och skyndade mig hem från skolan för att göra en snögubbe men då hade jag glömt hur man gjorde, när jag sen kom på det så gick det inte för det var bara en massa äcklig pudersnö! Tvi! Ah, nu retar jag upp mig själv! Meningen med där här inlägget var att jag ville visa upp världens finaste julpynt och en close-up på fågel halsbandet jag köpte från Glitter. Älska fågeltryck, men grejjen e att ingen affär säljer tröjor eller hoodies med fågeltryck och det retar skiten ur mig! Det var som när jag skulle köpa en quiltad bag i sommras men dom fanns ingenstans och nu finns dom överallt.
Nån som sett nån sorts tröja eller byxor, eller plagg över huvud taget, med fågeltryck på? Tipsa!
blinking heart2 Anyways, CIAO!

   


Gårdagens shopping

blinking heart Mornin' y'all!
Jag åkte och shoppade igår ändå. Jag försökte vara impulsiv (so not me) och även om det började dåligt; hittade inte vattenflaskan, glömde necessären med läppsalva så mina läppar torkade ut totalt, så slutade det iaf med det jag behövde: deo och avsminkning plus några fynd: blus och kofta från Cubus på rea, halsband från Ur & Penn för halva pris och ett halsband från Glitter. Men jag orkade inte second hand shoppa den här gången.



Både koftan och blusen e aningen förstora, men blusen kan sys in iaf. Sen blev det iaf pommes frittes och Cola från Burger King som belöning, men dom orsakade nästan att jag missade tåget. Och missade tåget gjorde jag faktiskt också, fast det var anslutningen som jag missade, men mamma e juste som alltid och ställer upp och hämtar :)
Nylon fanns förresten inte nånstans! Förmodligen för att det nya numret med Sienna Miller släpptes igår i England och då kommer dom nog inte till Sverige förns imorn eller om en månad, vad vet jag.
Praoen var iaf jätte kul i dag! Jag gungade barnen halva dan (jobbigt, men kul). Ikväll ska vi hitta på nåt med pappa, pizza förhoppningsvis, jag kan inte släppa tansken på en stor varm kebabpizza!!
Jag började förresten ladda ner Svampbob filmen i helgen och idag blev den färdig! Kollar på den imorn förmodligen.
blinking heart2 CIAO //SUNNY

beauty3    beauty2    beauty1


Majskolv och kebabpizza

black heart Hallå hela festen!
Ännu en dag på praktiken som gick riktigt segt. Och vid lunchen så åt alla fröknar varsin kebabpizza medans barnen (och jag) fick nöja oss med ris och grönsakssås, som faktiskt var rätt gott, men jag tycker det är riktigt dålig stil att göra så. Det gjorde mig iaf skit sugen på en varm kebabpizza men dum som jag e så hade jag valt att lämna plånboken hemma (pizzerian ligger precis nedanför dagiset, och inte långt ifrån där jag bor) och lat som jag e så orkade jag inte gå fram och tillbax så jag värmde en majskolv istället och kollade på Svampbob.

food2   food3   food1

Nu sitter jag iaf och käkar en Snickers. Jag sa till mig själv i slutet av veckan att den här veckan så skulle jag bara äta nyttigt eftersom jag hade levt på chips hela helgen. Men det är inte så lätt när mamma köper ett 10 pack Snickers och 4 choklad kakor som ligger i kylen och väntar på att bli uppätna...
Och just nu orkar jag verkligen inte åka till Stockholm. Jag vet att jag kommer ångra mig ordentligt sen och jag har surfat runt på alla modebloggar för att försöka få tillbax shopping begäret men jag e helt slut så jag stannar hemma. Åker isf kanske imorn om jag orkar. Då e jag oxå nyduschad och kommer känna mig fräschare.
 blinking heart2 CIAO //SUNNY

cocolat2    cocolat3    cocolat1


Dagis prao

blinking heart G´day!
I dag var första dagen på praktiken och jag var ganska nervös, men när jag väl kom dit var alla jätte trevliga och till min glädje fick jag veta att jag skulle jobba med 1-4 åringarna. Jag fick kontakt med barnen ganska fort vilket känndes skönt och jag försökte våga "släppa loss" lite, jag kan tycka det e jobbigt att vara barslig framför vuxna, men dom som arbetade här var på samma nivå som jag så det var bra. Jag kommer fortsätta jobba 4 timmar p/dag vilket känns skönt. 8:00 till 12:00 e inte så dåligt ;) fast tiden gick ändå rätt sakta...
Imorn ska jag iaf in till Sthlm med 13:41 tåget för att shoppa second hand och spana in vad Urban Outfitters har att erbjuda. Jag ska även kolla in Gina Tricot, Zara, Indiska och Glitter. Men snål som jag e så kommer jag nog till slut shoppa loss på H&M.
Det jag kommer leta efter imorn är iaf; en hatt, pennkjol, svart läderjacka, tubtopp från G.T., skor, guld leggings från Blammo, Slayer t-shirt, och tröjor med fågeltryck. Det jag behöver köpa är; en deo, sminkborttagning och en stegräknare.
Sen ska jag bläddra igenom tidningarna
Nylon och i-D och se om dom e nåt att ha. Jag sitter nämligen och våndas över om jag ska beställa en helårs prenumeration av Nylon eller i-D. i-D kostar 95:- i butik och ca 400:- för en årspren., mendans Nylons årspren. kostar drygt 250 kr. Jag har läst Nylon på Internet och i mina ögon så värkar i-D bättre, men jag måste vara 100% säker innan jag betsämmer mig! fast enegtligen så har jag redan bestämt mig för i-D... Nån som vet personligen vilken som e bäst?
CIAO  //SUNNY

hotpanys   shopping is love   bracelets


Fredagsröjj...

black heartsMin fredag började med sovmorrgon vilket självklart var underbart och när det var dags att gå upp så sprang jag upp som vanligt men märkte att jag knappt kunde gå av smärtan från min träningsvärk efter gympan i onsdags. Vi hade ben och lite mage och otränad som jag e så svimmade jag nästan två gånger och satt och kollade på hälften av tiden, men träningsverk slapp jag inte. Men sagan slutar inte där. För när jag bredde mina mackor och hade vaknat ordentligt så kände jag att mensvärken var på väg och då fanns det inget annat att göra en att ta en Ipren och gå och lägga mig igen för tyvärr så klarar jag inte av att sitta vid en skolbänk till kl. 16:00 med smärtor i magen och ryggen. Iaf, så kom mamma hem vid 9:30 tiden och blev vild och spritt språngande galen när hon såg att jag var hemma för hon "Hade planerat en ensam dag" och hon "Fick ingen ledighet på lovet" och nu var jag hemma när hon äntligen skulle va ensam. Jag blev jätte ledsen såklart för jag hade först och främst ingen aning om att hon hade planerat att va hemma och för det andra så kan inte jag kontrollera naturens lagar och hon vet hur mycket jag lider varje gång jag har mens! Men hon bad iaf om förlåt, men det känns som att vad jag än gör så är det aldrig rätt och hon lyckas alltid såra mig, även om hon gör det omedvetet.
     Så började min dag iaf och den e långt ifrån slut, kl. är ju bara 13:00. Jag tog en Ipren nyss när jag kände att smärtan kom tillbax, och nu börjar jag bli hungrig men jag e inte sugen på nåt... Kanske rör jag ihop en gucamole röra att dippar tacco chips och gurka i.
     Jag blev förresten plötsligt jätte sugen att plugga på Island efter 12:an. Mitt ända problem är språket. Jag är bättre på isländska än vad jag tror, det vet jag, men att plugga på Island är hårt, det vet jag oxå, och med så lite plugg som jag e van vid så kanske det blir för jobbigt för mig? Fast jag vet att jag jobbar hårt och bra med dom uppgifter jag får men jag skulle hällre skriva uppsattser på engelska än på isländska. Men jag ska fråga mamma mer om det när hon kommer hem igen.
     Appropå plugga så har jag en fördjupning i fysik att göra... :-/ meeen... den tar jag sen, jag måste äta och sticka och... gör andra dåliga ursäkter för att slippa...
     CIAO //SUNNY.


Victoria Silvstedt

Kära dagbok...
Idag var det första skoldan efter lovet, och det var rätt uppiggande gå tillbax till normala rutiner och inte sova till 12 och gå o lägga sig kl. 3, men d va inte lätt att vakna 06:30!
Victoria Silvstedt var med i Ett herrans liv igår och var lika glamorös som vanligt men hon var lite blyg för vissa frågor tyckte jag.
Jag gick till Pressbyrån efter skolan för att köpa Nylon men den fanns inte bland det lilla utbudet så det blev Starlet istället. Starlet värkade i mina ögon vara en tönt tidning men efter att köpt två tidningar så visade det sig att jag hade fel. Den e intressant med lagom mycket mode och skvaller och den riktar sig till tjejer i 14-17 års åldern.
Men nu ska jag inte slösa mer tid, egentligen så borde jag sitta o plugga meeen...
CIAO!

 
Flaunt it  Sminkburkar Glam girl

Börja blogga

Välkommen till min blogg, här kommer jag blogga om min inte allt för roliga vardag.
Enjoy, CIAO!

icon 3hearts