Sjukling

Jag är fortfarande förkyld och hängig. Mamma lämnade ICA kortet så om jag pallar så drar jag gärna upp till ICA, men jag e rätt säker på att det orkar jag inte. Kanske kan få brorsan att gör det när han kommer hem. Nu blir det fortsatt mys med té och knäckebröd framför TV. Tänkte släpa med mig täcket in till vardagsrummet för att höja mysfaktorn!


Jaså det säger du?

You Are Animal

A complete lunatic, you're operating on 100% animal instincts.
You thrive on uncontrolled energy, and you're downright scary.
But you sure can beat a good drum.
"Kill! Kill!"
The Muppet Personality Test

I ditt ansikte

I går gick jag och la mig vid åtta tiden eftersom jag kände mig febrig o förkyld men jag ville ändå hålla mig vaken för att se I ditt ansikte som började fem i tio på femman, men jag somnade ganska snabbt. Jag kom i alla fall på nu att jag kan ju se avsnittet på Kanal 5:s hemsida så det tänkte jag ta o göra nu. Önskar bara att jag kom på det tidigare i dag för jag har haft jätte tråkigt och jätte ont i halsen hela dagen. Innan jag trycker på play så ska jag koka upp en kanna té som kan hålla mig varm i vårt iskalla vardagsrum ikväll. Ylletröjor och filtar räcker inte. Svinkallt!
    Vem kan slå Filip och Fredrik går ikväll kl. 21 o jag hoppas nån med mer hjärna än muskler har blivit framröstad som utmanare. Jag tror det skulle bli mycket roligare. Sen hoppas jag att det är mer fråge- och tankelekar för då kan man som titare vara med på ett helt annat sätt än när dom ska sparka boll eller hoppa höjdhopp. Kul program är det iaf.


Lön för mödan

800 spänn fick jag för barnvaktningen, det var nog värt mer, men 800 är mycket i min värld så jag är nöjd. Sen shoppade jag upp alla pengarna efter körlektionen i måndags. Skulle spana in skor men det blev kläder istället. Jag kände att jag behövde en "mysdräkt" eftersom jag har blivit förkyld o kan inte göra annat än att glo på TV, så jag köpte ett pyjamasset och två par strumpbyxor i mörkt röda höstfärger. Köpte även ett linne på rea och en grå, härlig lumberjack tröja från herravdelningen, allt från H&M. Skulle köpa jeans men är helt lost vad gäller storlekar i jeansvärlden. Jag e iaf nöjd med alla inköp och allt, inklusive en lunch på McDonald's (ät INTE på McDonald's i Södertälje! Skabbigt - men tar det en annan gång), gick på ungefär 750:- Kaching!


Bad Babysitter

I dag var jag barnvakt till tre vilda små ungar. Två, fyra och sex år gammla, jätte fina men det var minst sagt a hand full att ha hålla koll på dom. Ungar blir ju på ett speciellt sätt när dom träffar en ny intressant människa och börjar kräva uppmärksamhet och testa gränserna för att se hur jag reagerar. Lite tjötigt blev det men jag lyckades hålla humöret på topp. Det är kul att va barnvakt för då har man en ursäkt för att klättra i träd, krypa in i en osynlig kojja eller leka med lego (kom fram till att jag älskar lego). Jag ska vara barnvakt även på lördag och söndag mellan åtta och ett och jag får åttahundra spänn för hela kalaset. Pengarna går oavkortat till världens snyggaste Vagabond skor. Jag ska även köpa ett par Converse (det inköpet kan i o för sig vänta till våren) och ett par kängor i denna stil, alternativt ett par vinterstövlar men kängorna funkar nog bra i vinter slasket.


ANTM cycle 10

Ikväll är det prämier för America's Next Top Model - säsong 10. Hoppas det blir många färgglada snygga tjejer.


Börja blogga igen

black heartsSom rubriken säger så ska jag börja blogga igen. Jag har haft fullt upp, sista året på gymnasiet och all vad det innebär, men nu har jag inget jobb, ingen skola och INGET att göra! Inte så kul som det kan låta ;) Nu tittar jag på film hela dagen eller tar körlektioner. Yey. Det kan vara värt att nämna att mina kompisar antingen pluggar vidare eller pluggar igen missade saker så jag har ingen att umgås med utom mina två katter. Och för att inte glömma dom sex kattungar som föddes igår! Så bloggen kommer nog att fyllas av filmrecensioner, drömmar om diverse maträtter och resmål och andra saker som fyller min vardag för tillfället.

Höstmode <3

Jag älskar hösten och jag älskar när höstmodet kommer! Jag brukar oftast inte bry mig mer än normalt om vår- och sommarmodet men när höst/vinter kollektionerna presenteras i Elles trendbibel så blir jag lika frälst varje gång. I år var det ovanligt få designers som lyckades sända mig i extas, egentligen bara en designer lyckades och det var Rodarte med alla nitskor, stickade strumpbyxor och underbara små luftiga klänningar. Alla backstage bilder kommer från style.com.


Rodarte höst 2008




(Bilder från style.com)