Du vet att det är dags att flytta när...

...du ser att klockan blivit fyra och du blir fly förbannad på blotta tanken att din mamma snart kommer hem för att slå sig ner framför TV:n och lägga beslag på fjärrkontrollen och titta på skitprogram samtidigt som hon lagar kvällsmat i reklampauserna för att sen ursäkta sig från matbordet klockan halv sex så att hon kan gråta lite framför Grey's Anatomy. FML.

Angst

Ja, här sitter jag och ska egentligen läsa nio kapitel socialpsykologi. Jag har knappt tittat på de flesta kapitlena och imorgon är den tenta. Varför, VARFÖR gör jag alltid såhär?
Aaaah! Men det här intresserar mig inte det minsta! Inte ett dugg. Vad ska jag göra?? :S

Dagens lunch

Jaha, det här blev dagens lunch. Det var inget vidare. Laxen var lite torr, gillar inte stekt lax egentligen. Men dinkeln misslyckades den här gången. Men överlag var det var gott.



Life sucks

puh. suck. orka. stön. åhh. huhh. pfffh. näej. skit bajs fuckoff åthelvetemedskiten.pdf


Mycket rätt

Precis som jag trodde så blev jag sjuk efter att jag hade tränat. Jag blev förkyld och fick feber precis lagom till att inte kunna plugga till min tenta, men jag gick på den ändå - med täppt näsa och allt. Nu är jag frisk från alla symptom utom näsrinnan. Jag vaknar upp varje morgon av att min näsa spelar Bethovens nionde symfoni och det gör mig galen!