Rhodos here I come!

Den 1:a juli bär det av mot Rhodos, Grekland! Fan va skönt det kommer bli! Och hoppas, hoppas, hoppas att Hanna kan komma med! :) :) :) :)
Nedanför är bild från vårat hotell som har bar, pool, restaurang (all inclusive), 50-100 meter till stranden (!!!) och 800 meter in till stan! Oj, vad vi ska leva lata livet! Och jag åker dit för att sola, bada, jobba, äta tonfisksallad och ta det lungt, inte festa.

image150

I really do love the rain!

Regnet öste ner och jag njöt :) Jag älskar när det regnar, det är så mysigt! När det duggar är det jätte skönt att gå en promenad eller jogga och när det bara är grått och regn i luften så är det så härligt att bara cykla några varv runt området. Nu känner jag doften av curry och maten e snart klar. Yumm! Jag har varit hungrig hela "morgonen" (gick upp 12:30) och nu kurrar det galet mycket i kistan. Efter att jag har ätit ska jag ut och cykla i världens härliagste gråa väder, borde cykla upp till stan och köpa tidning för resan men stan ligger som sagt upp och att cykla uppåt med cykel är aldrig kul. Sen kör jag en sön ansiktsbehandling och sen blir det tidig kväll med guacamole röra och chips! Vilken skön dag :) Jag får bara inte glömma att klämma in packning och städning nånstans där emellan...
image149 CIAO /SUNNY.

image148


Blogthings

Det finn så många roliga och skruvade tester på Blogthings image147

Truly Juicy

Fick mitt Buzzador paket i dag! Efter att ha smakat en av varje sort i alla 5 påsarna måste jag erkänna att jag mår rätt illa nu eftersom jag inte åt nåt till lunch (pollentabiffar=yuck!). Mina favoripåsar är "Fruits for two" och "Exotic affairs". Vill du bli medlem, registrera dig här.
Bara en skoldag kvar nu sen e vi lediga i fyra dagar! Nu ska jag ringa mamma och kolla om vi inte kan käka hemalagad pizza ikväll.
image146 CIAO! Sunny.

Modemissar


Jag måste säga att de annars så trendiga OC tjejerna Misha Barton och Rachel Wilson har inte riktigt lyckats att får till det på dessa bilder... Speciellet besviken är jag på Rachel som ser hemsk ut, hon som annars alltid är så trendigt snygg, Misha däremot har gjort missar förut.

How?

How could this happen to me?
I've made my mistakes,
got nowhere to run.
The night goes on as I'm fading away.
I'm sick of this life,
I just wanna scream
how could this happen to me?