OMG lolz, längtarrrr!!! x)))

Jag får be tusen gånger om ursäkt för min något infantila rubrik men det är ett försök att försöka visa den barnsligt glada känslan jag får när jag ser den nyaste trailern för Harry Potter and the Half-blood prince. Jag vet, Harry Potter igen, men det är i princip bara det mitt liv består av just nu. I alla fall. Jag tror att jag beter mig ungefär som ett Johan Palm-fan varje gång jag spelar upp trailern. Det är en härlig, galet glad känsla. En känsla jag faktiskt aldrig upplever i andra sammanhang. Det kommer absolut bli den bästa filmen hittills.
Se den i HD format här, Windows Standard här och på YouTube finns den här. Enjoy!

 

Första advent

Så var det redan första advent. Och det märks. Överallt i grannhusen har julgardinerna dykt upp och ljustakar, julstjärnor och ljusslinor har hängts upp. Även så hemma hos oss. Jag skulle börja julpynta i dag men jag har inte riktigt vart in ze moood.
    Det är en ganska fin tanke egentligen, att nästan alla hus och lägenheter i Sverige just nu har åtminstone ett levande ljus tänt.


Twilight

Min kompis vill se den med mig ikväll. Jag vill läsa boken först men har bara hunnit två kapitel. What to do? Jag har i hemlighet önskat att nån ringer och frågar om jag ville med och se filmen. Men jag vill gärna ha läst boken först, för att se vad dom missar och vad som stämmer och så. Men å andra sidan så såg jag trailern ett antal gånger innan jag började läsa så jag kan inte bilda nån egen uppfattning av hur karaktärerna ser ut när jag läser. Tyvärr. Och jag vill såå gärna se filmen! Så jag gör det.


Julmarknad i Gamla Stan

Finns det nåt mysigare än julmarknader? I Gamla Stan dessutom? Don't think so!
Jag vär där igår med vänner och strosade runt och julstämningen var på topp, trots att nästan all snö försvunnit. Sen kikade vi in i Storkyrkan - ännu mer mysig julstämmning! Och till sist fikade vi nere i en trång gammal fängelsecell och åt lussekatter och drack glögg. December - du är hjärtigt välkommen!


Alltid lika härligt med förkylning

Huvudet dunkar, väger 10 kilo. Näsan svider, rinner och rinner och rinner. Ögonen sitter inte på plats, och dom rinner. Öronen brusar. Min röst låter inte som min egen, jag hör den knappt. Kroppen värker. Alltid lika härligt med förkylning.


Where have all the snowflakes gone?

Tittar ut genom vardagsrumsfönstrena. All snö är borta. All. Jag visste att det skulle bli så. Snöar massor nu och så försvinner det lagom till att komma tillbaks nångång efter jul.
Screw you, weathergods, screw all of you!


Out of the closet

Innan jag springer iväg till jobbet tänkte jag bara snabbt kliva ut ur garderoben för hela bloggsfären och berätta att jag är en Harry Potter nörd! Om man kikar på tidigare inlägg så kan man tydligt se att jag tycker mycket om Harry Potter böckerna, men det ingen faktiskt vet om mig är att jag har en hemsida tillägnad mitt intresse för Harry Potter. "Min Harry Potter sida" kallar jag den. Där uppdaterar jag med nyheter och bilder om dom kommande filmerna och berättar om mitt intresse och favorit karaktärer etc. Inte ens min familj eller närmsta vänner känner till den, trots att dom får stå ut med mitt eviga Potter prat. Jag har inte behöva outa mig för varken familj eller vänner då dom antingen delar mitt intresse eller helt enkelt får stå ut med att jag t.ex. tittar på en HP film minst en gång i månaden.
     Jag hade det perfekta tillfället förra året att berätta för hela skolan om mitt intresse för Harry Potter i ett mediaprojekt och jag gjorde nån sorts videoblogg om mitt beroende men jag hade aldrig tid att avsluta den och sen dess har jag hållt mitt nördiga intresse för mig själv när jag träffat nya människor. Men nu är det ute på Internet. Alla vet. Synd bara att ingen vet vem jag är.


Femtioen dagar kvar



Julen kom till mitt skrivbord i dag.