Dagens snyggaste

image155
Den här tjejen driver sajten
Reykjaviklooks, och det med all rätt.

Harry Potter craze

Ett tips till dig från mig om du som jag är helt såld på Harry Potter böckerna och filmerna, så kolla in sajten Movieprints där det går att köpa över 300 bilder tagna under inspelningarna av alla fem filmerna. Bilderna går att köpa som tavlor eller affischer i olika storlekar. Jag har redan spanat in ett par till mig och ett par som min lika Harry Potter galna polare ska få i julklapp!

image154
Where the story begins...


Tillbaka från sommarens vakuum

    Jag har haft en underbar sommar med en perfekt blandining av saker att göra och lat dagar och jag har redan planer för nästa sommar; nordjobb på Island! Kommer bli mega skojj men först måste jag ta mig igenom ett sista år av skola. Det är ju ändå det sista året och det kommer förhoppningsvis gå fort men jag vet att många prövningar väntar...
    Jag har levt i Harry Potter-världen under dessa ca. tre månaders ledighet; nya harry Potter filmen (jag e den ända jag känner som inte blev besviken på den, skit bra film tyckte jag) och så kom den allra, allra sista boken om Harry Potter! Och vilken upplevelse det var att läsa den! Skit bra!
    Jag är verkligen en Harry Potter-nörd, and proud of it! Nu måste jag hoppa ner i sängen och läsa vidare i Harry Potter och Fenixorden (böckerna går ju att läsa om och om och om igen).
    Ciao /Sunny.

image152    image151    image153